NIEUW: DAILY DEFENCE CREAM GEZICHTSCREME

Nu verkrijgbaar bij Shiva Schoonheidssalon: Daily Defence gezichtscreme. Deze getinte 'DD' cream egaliseert de teint en verzacht de huid. Daarnaast geeft het de huid een geweldig frisse uitstraling aan uw gezicht en met de SPF 50 is hij perfect voor de huidige zonnige periode!

Nu verkrijgbaar in de salon voor € 33,50

NIEUW: TIJDELIJKE VOORJAARS BEHANDELING

Geniet weer van een speciale voorjaars behandeling in de salon. Uw huid wordt vernieuwd en perfect gevoed met de ampullen uit de Uniqcure serie van Skeyndor. Tevens wordt er extra aandacht besteed aan het gebied rondom de ogen met een heerlijke oogmassage en oogmasker. Deze behandeling is een mooie basis om de huid stralend het voorjaar en de zomer in te gaan!

De behandeling bestaat uit:

• Reiniging

• Peeling met Uniqcure Renewal Peeling concentrate

• Onzuiverheden verwijderen

• Wenkbrauwen harsen/epileren

• Uniqcure concentrate afgestemd op uw huid

• Oogmassage met verkoelende kogeltjes én gezichtsmassage

• Oogmasker én gezichtsmasker

Maak nu een afspraak voor deze behandeling voor slechts € 89,50

 

 

NIEUW: MAGIC RADIANCE DROPS ZELFBRUINING DRUPPELS

Wilt u ook zo'n mooi kleurtje van een zon gekuste huid, maar dan zonder de schadelijke effecten van UV straling? Dat kan vanaf nu met de Bronz'Express Magic Radiance Drops. Voeg een paar druppels toe aan uw eigen favoriete crème en geniet van een mooi kleurtje op uw huid én optimale verzorging. Geschikt voor gezicht en lichaam!

Nu verkrijgbaar in de salon voor € 39,75

 

 

 

NIEUW: MALU WILZ MAKE-UP SUNSET GLOW

Oók nieuw in de salon is de Sunset Glow look van Malu Wilz. Geïnspireerd door verre stranden, azuurblauwe zee en adembenemende zonsondergangen brengt de make-up van Malu Wilz u een collectie vol zomerse highlights.

Zien hoe u deze zomerse look kunt aanbrengen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis workshop met deze nieuwe make-up collectie!

 

 

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan in door een korte mail via de contactpagina met in de titel 'nieuwbrief'