behandelingen 

Er zijn diverse behandelingen mogelijk. Hierbij worden de producten altijd aangepast aan de behoeften van uw huid. Hieronder vindt u toelichting op de behandelingen. Tevens is het bij meerdere behandelingen mogelijk om een kuur te volgen. Hierbij krijgt u nog sneller en intensiever resultaat. Bij een kuur krijgt u 1x per week een behandeling. De actuele prijzen van alle behandelingen vindt u in de prijslijst.

Gezichtsbehandelingen

Basis/JEUGD - Medium - Deluxe - Overzicht

Basis/Jeugd

Reinigend
Een behandeling waarbij de huid diep wordt gereinigd met producten uit de Essential lijn aangepast op het huidtype.

 

Relax
Een perfecte behandeling voor de jeugdige huid. In deze behandeling wordt gewerkt met de Essential lijn. Deze lijn voorziet in de basisbehoeftes van de huid. Het vochtgehalte in de huid wordt hersteld, de huid krijgt een comfortabel gevoel en ziet er weer stralend uit. Inclusief ontspannende massage van het gelaat, hals, decolleté en nek.

 

Medium

 

Aquatherm
Speciaal voor de gevoelige huid. Door het gebruik van onder andere thermaal bronwater uit de Franse Pyreneeën zal het afweersysteem van de huid versterkt worden en de gevoeligheid van de huid verminderen. Verzacht de huid, vermindert irritaties, couperose, roodheid en een trekkerig gevoel. Direct voelbaar en zichtbaar resultaat, inclusief ontspannende massage van het gelaat. Voor snel herstel van een (over)gevoelige huid ook mogelijk in een kuur van 4 behandelingen.
Het beste resultaat krijgt u in een kuur van 4 behandelingen.

...

Shiva
Verkwikkende behandeling met vitamine C en granaatappelextract. Vitamine C is een krachtige anti-oxidant (beschermen tegen externe invloeden) en stimuleert de collageenproductie en vernieuwing van de huid. Hierdoor krijgt de huid meer energie en worden rimpeltjes gladder. De behandeling is inclusief een stimulerende massage van het gelaat. Tevens mogelijk in een kuur van 4 behandelingen.

Power Hyaluronic
Intens hydraterende behandeling voor iedere huid die behoefte heeft aan vocht. Hyaluronzuren zorgen ervoor dat de huid werkstoffen beter kan opnemen en binden enorm veel vocht, zodat er direct intensieve hydratatie plaatsvindt.  De huid wordt opgevuld en droogtelijntjes verdwijnen.

Bij deze behandeling wordt gemasseerd met Seleniet edelstenen. Deze geven energie en licht door, waardoor uw huid zich weer oplaadt en u heerlijk ontspannen naar huis gaat. ...

Power Retinol
Retinol (vitamine A) is één van de krachtigste ingrediënten tegen verouderingsverschijnselen. Met een maximale concentratie aan Retinol heeft deze behandeling een geweldige verjongende werking. De structuur van de verouderde huid wordt hersteld, denk daarbij aan rimpels, vlekken, littekens, grove poriën enz. Bestrijdt ook de negatieve invloeden van buitenaf waar we dagelijks mee te maken krijgen en stimuleert vernieuwing van de huid. 

Peel off
Behandeling met direct intensief resultaat en inclusief een stimulerende massage. Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van 1 van de 4 speciaal maskers van Skeyndor:
Q10 Supply: hydratatie
Shine Control: onzuiverheden verminderen
Brightening: energie boost
Rich Nourishing: verzachten  van trekkerige, droge huid

Power Oxygen
Power Oxygen zorgt voor meer zuurstof in de huid en verbetert daarnaast het transport hiervan. Bevrijd de huid van alle vervuiling en stress en geef een power boost voor een perfecte en gezonde uitstraling! Voor elke huid die last heeft van de seizoenswisselingen en meer energie nodig heeft. Uw huid voelt direct heerlijk fris en glad. .

Dermapeel met Ultrasonic ...
Wilt u het resultaat naar een nog hoger niveau brengen of gewoon de huid weer eens een flinke oppepper geven? Dan is Dermapeel de oplossing! Met Dermapeel biedt Shiva Schoonheidssalon u een veilige, pijnloze behandeling met vergelijkbare resultaten als de behandelingen in de medische klinieken. Huidveroudering, littekens, onzuiverheden, grove poriën, doffe huid: Dermapeel pakt het allemaal aan! In de behandeling wordt gewerkt met verschillende peeling technieken. Hierdoor verdunt hij niet alleen de bovenste huidlagen zoals met een gewone peeling, maar doordringt zelfs tot in de diepere huidlagen om daar het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid te versnellen. In de behandeling wordt ook gebruik gemaakt van het Skeyndor Ultrasonic apparaat waarmee de poriën heerlijk schoon gebruist worden en werkstoffen dieper worden ingesluisd. U ziet direct resultaat zonder nare bijwerkingen!


Behandelmogelijkheden: Als losse behandeling of als kuur van 3 behandelingen. Wanneer nodig kan in overleg de kuur nog verlengd worden, met een maximum van 6 behandelingen.

 

Deluxe

...Lifting 'Eternal'
Intensieve gezichtsbehandeling met krachtige plantaardige ingrediënten (Zwitserse appelextracten) die de schade in de stamcellen herstellen en ze daarnaast reactiveert. Hierdoor kunnen er nieuwe dochtercellen worden gevormd die zorgen voor een jongere, soepelere huid. Inclusief een Japanse Kobido (liftende) massage van het gelaat. Tevens mogelijk als kuur van 4 behandelingen voor een nog intensiever resultaat. 

...

Lifting 'Corrective'
Krachtige behandeling bij het bestrijden van rimpels en lijntjes en doeltreffend alternatief voor Botox. Door een combinatie van  opvullende werkstoffen en spierontspannende werkstoffen wordt de huid geëgaliseerd en rimpels minder zichtbaar. Door het gebruik van hyaluronzuur (vochtbinder), zal het vochtgehalte in de huid verbeteren en de huid zichtbaar gladder worden. Inclusief een Japanse Kobido (liftende) massage van het gelaat.
Ook mogelijk als kuur van 4 behandelingen voor een nog intensiever resultaat.

 

Lifting 'Global lift'
Globale lifting van de huid. Draait de algehele huidveroudering een stapje terug en verstevigt verslapping in het kaakcontour. Ook zorgt de Global lift behandeling voor verbetering van het functioneren van de huideigen cellen die trager worden en verlengt hiermee de levensduur. Tenslotte stimuleert de behandeling de aanmaak van collageen en beschermt de elastinevezels tegen afbraak. Hierdoor wordt de huid voller en energieker. Inclusief een Japanse Kobido (liftende) massage van het gelaat. Ook mogelijk als kuur van 4 behandelingen voor een nog intensiever resultaat

Collageen
De ultieme behandeling die het vochtgehalte hersteld en daarnaast stevigheid biedt. Door de huid te activeren tot het aanmaken van nieuwe collageen en elastine vezels zal de huid er direct steviger en gladder uitzien. Inclusief een Japanse Kobido (liftende) massage van het gelaat.

Timeless Prodigy...
Laat je onderdompelen in de ultieme luxe. Met de Timeless Prodigy wordt je letterlijk van top tot teen behandeld. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van buitengewoon geconcentreerde werkstoffen om de huid te detoxen. Vervolgens zorgen de ampullen voor een optimale voeding zodat de huid gehydrateerd, gevitaliseerd en verfijnd wordt. Dit allemaal wordt met heerlijke massagerituelen aangebracht. Tot slot zorgt het 3D Collageen masker voor een opvullend, liftend en egaliserend effect. Het resultaat is verbluffend: Uw gezicht wordt direct egaler, steviger, helder en stralend. De huid krijgt meer volume en rimpels vervagen.

Overzicht

Hieronder vind u een overzicht van de behandelingen

* Radiance renewal en Glyco-30 zijn peelings op basis van fruitzuren. Hiermee kan de huid intensiever verdund worden en is het voor de verzorgende producten mogelijk om dieper in de huidlagen opgenomen te worden.

Ultrasonic (Uitbreiding op gezichtsbehandeling)

Met dit apparaat kan uw huid nóg intensiever behandeld worden. Door de ultrasone golven zal u direct meer resultaat zien! Het Ultrasonic apparaat kan op 2 manieren ingezet worden: Tijdens de peeling om zo de poriën schoon te bruisen, maar ook tijdens het ampul om deze nog dieper in de huid te laten opnemen. Het is bij iedere behandeling mogelijk om gebruik te makan van de Ultrasonic uitbreiding. Kijk in de prijslijst voor actuele prijzen.

LichaamsbehandelingEN

Anti-cellulite cupping

Maak kennis met de Bellabaci Cupping massage en kus je cellulite vaarwel! Deze massage wordt gedaan met behulp van Bellabaci medicinale siliconen cups.

Door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt los gelaten. Met de cupping massage techniek is er een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld tegen cellulite. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. Het lichaam wordt geactiveerd om zich te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht, waardoor hij strakker en gladder wordt.

Het beste resultaat behaalt u in kuurverband, waarbij 10 behandelingen worden gegeven in een periode van 5 á 6 weken. U komt dus 2x per week voor een behandeling van circa 30 minuten.

Kijk voor prijzen in de prijslijst.

 

 

Ontspanningsmassage met cupping

Last van gespannen spieren, stijve nek of gewoon zin in ontspanning? Laat u dan masseren met de Bellabaci cups. De Bellabaci cupping massage is een gemoderniseerde versie van de traditionele Chinese cupping massage. Deze massage is ZONDER bloeduitstortingen.

Met de cupping massage kan de stagnatie in het probleemgebied (bijvoorbeeld bij pijnlijke spieren) verplaatst worden van de diepere weefsellagen naar de oppervlakte en wordt zuurstofrijk bloed, glucose en mineralen naar de diepte gebracht. Zo kan het lichaam sneller herstellen en zal u snel minder klachten ervaren!

Is er sprake van veel stagnatie dan zal de cupping wel sporen achter laten, de zogenaamde “Cup Kiss”. Dit gebeurt alleen als je de cup laat staan, de huid erg gevoelig is of wanneer er veel stagnatie is. De “Cup Kiss” is geen blauwe plek, maar een vermeerdering van de hoeveelheid bloed in de opperhuid. Hierdoor wordt het immuunsysteem geactiveerd en zal het zelf genezend vermogen van de huid in werking gezet worden.

Meestal duurt het 3-7 dagen voor deze “Cup Kiss” verdwijnt. Bij hele erge stagnatie soms twee weken. Als er geen stagnatie aanwezig is, zal er slechts een licht roze plek te zien zijn, welke in een paar minuten tot een paar uur verdwijnt.

Kijk voor prijzen in de prijslijst.