VERZORGING OOK VOOR MANNEN

Geschrokken van alle roze kleuren op de website? Nergens voor nodig! Want Shiva Schoonheidssalon is er natuurlijk net zo goed voor alle mannen. Neem eens tijd voor jezelf en geniet van een heerlijke huid verbeterende/ontspannende behandeling.

BEHANDELINGEN

Voor mannen zijn allerlei behandelingen mogelijk: ontharen, epileren, reinigende behandelingen en massages. De behandelingen met Skeyndor producten zijn uitermate geschikt voor mannen. Kijk hiervoor onder 'behandelingen' op de site. Per behandeling zal altijd gekeken worden naar wat uw huid nodig heeft. Indien u hier vragen over heeft kunt u natuurlijk altijd telefonisch of via het tabbld contact uw vraag stellen. Overige behandelingen zoals massages, maar ook het harsen van bijvoorbeeld oksels of rug en epileren, vindt u terug in de prijslijst.

PRODUCTEN

In de salon wordt altijd bekeken wat uw huid nodig heeft en staan uw wensen centraal. Samen wordt er bekeken wat bij u het beste resultaat zal geven. Door het brede assortiment van Skeyndor zijn er ook voor mannen volop producten voor verzorging thuis verkrijgbaar.